Dopis potpredsjednika Svjetske banke županu i načelniku općine

dopis županu gosp.Dobroslaviću i načelniku općine konavle gosp.Kordi, u kojem se zahvalio na pruženom gostoprimstvu i izrazio zadovoljstvo napretkom projekata koje financira World Bank na našem području. U nastavku je tekst prijevoda pisma, kao i original pisma gosp. Le Houeroa.

 

 

The World Bank

(Svjetska banka)

Washington, D.C. 20433

S.A.D.

PHILIPPE LE HOUÉROU

Podpredsjednik

Područje Europe i središnje Azije 5. srpnja 2011.

Gosp. Nikola Dobroslavić

Župan

Grad Dubrovnik

Dubrovnik, Hrvatska

Gosp. Luka Korda

Načelnik Općine Konavle

Konavle, Hrvatska

Poštovana gospodo Dobroslavić i Korda,

Želio bih Vam se zahvaliti za toplo gostoprimstvo koje ste pružili meni i mom osoblju za vrijeme mog nedavnog posjeta području Konavala. Posebno me je dirnuo sav napor uložen u organizaciju našeg posjeta, i vrijeme koje ste velikodušno proveli prateći nas, a sve to za vrijeme hrvatskog državnog blagdana. Puno Vam hvala.

Bilo je veliko zadovoljstvo vidjeti razne pod-projekte koje financira SERP. Ponosan sam i drago mi je da je Svjetska banka malo doprinijela društveno-gospodarskom oživljavanju Dubrovačko-Neretvanske županije i područja Konavala. Želim Vam uspjeh u budućem razvitku Vaše županije.

S mojim najtoplijim pozdravima,

Srdačno,

(potpis)

Kopija: Gosp. Rudolf Treffers, izvršni direktor, EDS19, Svjetska banka

1818 H Street, N.W. – Washington, D.C. 20433 U.S.A./ Plehouerou@worlbank.org / Telefon: 202-473-1298 / Faks: 202-522-2758

pdf_icon Original pisma gosp.Philippe Le Hoeurou