Načelnik Lasić sa suradnicima se sastao s državnom tajnicom u Ministarstvu poljoprivrede Marijom Vučković i direktorom Geodetskog zavoda Rijeka Damirom Delačem

Načelnik Općine Konavle Božo Lasić sa zamjenikom Ivom Radonićem, pročelnikom za ruralni razvoj, gospodarstvo i EU fondove Pericom Pušićem te savjetnikom direktora za zaštitu od požara i sigurnost terminala Zračne luke Dubrovnik ujedno i bivšim zapovjednikom JVP Konavle Mariom Magudom sastao se danas s državnom tajnicom u Ministarstvu poljoprivrede Marijom Vučković te direktorom Geodetskog zavoda Rijeka Damirom Delačem.

Na sastanku se razgovaralo o pilot projektu okrupnjivanja dijela zemljišta u Konavoskom polju te provedbi dva projekta iz mjere 7. Programa ruralnog razvoja RH – dogradnja i rekonstrukcija vrtića na Grudi te izgradnja novog Vatrogasnog doma.
Naime, Općini Konavle odobreno je 6,2 milijuna kuna bespovratnih sredstava za vrtić (ukupna vrijednost projekta je 8,2 milijuna), dok je za Vatrogasni dom odobreno devet milijuna kuna bespovratnih sredstava (ukupna vrijednost projekta je 12,1 milijun kuna).