Mijenja se način i vrijeme rada za tržnicu, reciklažno dvorište i parking u Cavtatu

Ovim putem Vas obavještavamo kako će tvrtka Čistoća i Zelenilo Konavle d.o.o. shodno smjernicama nadležnih tijela (Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite Općine Konavle) nastavlja vršiti prilagodbu svog operativnog djelovanja na području Općine Konavle..

Djelatnicima uprave se vraća radno vrijeme od 07:00 do 15:00 te se dozvoljava primanje stranaka uz prethodnu najavu, također blagajna se otvara i molimo sve mještane da samim dolaskom na blagajnu se ponašaju odgovorno te poslušaju preporuke o korištenju maski i rukavica. Blagajni se može pristupiti jedan po jedan korisnik, u slučaju čekanja obavezno držati udaljenost od 2 metra.

Tržnica u Cavtatu se isto vraća u svoje standarno radno vrijeme, svaki dan od 07.00 do 13:00, ali i dalje uz mjere održavanja udaljenosti i broja ljudi na tržnici koje su obješene na samom ulasku na tržnicu. Isto vrijedi i za ostale dućane u sklopu tržnice.

Reciklažno dvorište u Popovićima počinje raditi puno radno vrijeme od 06:00 do 18:00, Također se vraća mogućnost odvoza glomaznog otpada s kućnog praga po pozivu građana. Građani mogu već od danas zvati i naručivati odvoz, koji će krenuti od 04.05.2020 godine.

Parking Cavtat će isto početi sa svojim radom, te će cijena parkinga ostati kao u zimskom režimu, 5 kn/sat. Početak rada parkinga je od 04.05.2020 godine, kao i kućica na parkingu u Cavtatu također mijenja radno vrijeme te će raditi od 07:00 do 21:00, gdje je i dalje zabranjen ulazak stranaka u samu kućicu, sva komunikacija će se obavljati preko kliznog prozora te molimo da svi korisnici koriste rukavice tijekom predavanja/preuzimanja kartica na parkingu ili drugih radnji.

Važno je napomenuti da se mijenja i način prikupljanja otpada u naselju Močići, gdje će se komunalni miješani otpad odvoziti svakog petka u svibnju dok će se plastika i karton odvoziti 04.05. i 18.05.

Sve navedene mjere popuštanja će trajati dok se ne promjene upute gore navedenih nadležnih tijela.

Još jednom pozivamo sve sumještane da s ciljem potencijalnog spriječavanja širenja zaraze budu posebno oprezni i da se pridržavaju mjera prevencije koje su objavljene od nadležnih tijela.