Jadranske igre u Cavtatu

jer su odlučili ove godine osvojiti glavnu nagradu- sanitetsko vozilo. Hoće li u tome uspjeti ili ne, morat ćemo pričekati finale!
Misterija otkrivanja naziva „Ja, ja i Jelenko” još uvijek nije otkrivena- „Tajna je ta koja nas čini mističnima i sve do finala, znat ćemo samo mi” otkrio nam je kapetan pobjedničke ekipe.
Svoje je vještine i nadmoć nad ostalim ekipama u Cavtatu pokazale su ekipe Maču-Piču, dok trećeplasirana ekipa Ponta, kao i drugoplasirana ekipa Vapina kroz pet igara: leteći vaterpolo, mošarka, vreće, utrka magaraca, ribarske kašete i odlučujući konop, osigurale su svoj plasman u osmini finala za regiju 4 u Zaton.
Ugodnih 27 Celzijevaca u zraku dodatno je mamilo na morski teren, a znak suca za početak igre unosio je nemir i uzbuđenje među natjecatelje, dok je vruća atmosfera tinjala sve do sitnih noćnih sati zahvaljujući turistima iz Francuske i Nizozemske. Uz pozitivan su šok neprestano bodrili sve ekipe te uz puno smijeha i pjesme otkrili da jedan od navijača je bio sudionik Igara bez granica!
Led su, već tradicionalno, probili najmlađi natjecatelji na Lino Jadranskim igrama junior, a najviše sreće i spretnosti pokazala je ekipa Kamen mali iz Cavtata. Mali su pobjednici kao glavnu nagradu osvojili slatke pakete.

cavtatjadranske

cavtatjadranskei

cavtatjdarans