Home » Načelnik

Načelnik

Božo Lasić

 

Rođen je 17. siječnja 1962. godine u Dubrovniku. Diplomirani je pravnik, a dugo godina bio je zaposlen u JP Libertas, prvo na mjestu rukovoditelja Pravne službe, a nakon toga i direktor JP Libertas. Nakon odlaska iz Libertasa postao je pročelnik Upravnog odjela za komunalne poslove, infrastrukturu i gospodarenje nekretninama u Općini Konavle. Autor je, izdavač i urednik nekoliko knjiga i većeg broja tekstova na temu dubrovačke i konavoske povijesti, kao i numizmatike.
Od 2013. godine zaposlen je na mjestu zamjenika načelnika Općine Konavle, a na lokalnim izborima 2017. godine kao kandidat HDZ-a premoćnom većinom glasova postaje načelnik Općine Konavle. Odlikovan je Spomenicom domovinskog rata. Oženjen i otac troje djece.

 

Zamjenik načelnika

Ivo Radonić

 

Rođen je u listopadu 1983. godine, a iza sebe ima dva završena fakulteta. U Zadru je 2009. godine stekao zvanje diplomiranog turističkog informatologa i komunikologa, a potom je na Međunarodnom Sveučilištu u Dubrovniku 2013. godine stekao zvanje magistra međunarodnih odnosa i diplomacije. Većinu svog radnog vijeka proveo je u turizmu. Tijekom i nakon studiranja radio je na širem zadarskom području, a po povratku kući radio je u Hotelu Cavtat, a potom i Hotelu Lero na mjestu recepcionera. Tečno govori engleski i talijnski jezik, a služi se i njemačkim te sa španjolskim. Sa suprugom živi na Grudi.