Međuopćinska smotra Lidrano u Cavtatu

U dramsko scenskom izrazu u kategoriji pojedinačnih nastupa na županijsku smotru prošli su Karlo Šabić iz 5. razreda OŠ Cavtat za izvedbu Čuda od djeteta Paja Kanižaja i Ivana Blažević iz 8. Razreda OŠ Cavtat za izvedbu pjesme Laku noć Ivana Cikatića.
U kategoriji skupnih nastupa na županijsku smotru prošli su učenici 2. i 4. razreda Područne škole Postranje za izvedbu Andersenova Carevog novog ruha te učenici 7. razreda OŠ Gruda sa samostalnim radom Sve zbog ljubavi kojima je ovo bio drugi pokušaj s istom predstavom, a za ovu godinu su je poboljšali i zaslužili nastavak natjecanja.
Prethodno su članovi prosudbenog povjerenstva odlučili i o pobjednicima međuopćinske smotre u kategorijama literarnih i novinarskih radova.
Prolaz za županijsku smotru tako su zaslužili novinarski radovi Između dviju modrina (Gruda), Izvana i iznutra (Gruda), Ocjene na polugodištu – da ili ne (Župa dubrovačka). Glazba je najljepši put sazrijevanja (Župa dubrovačka) i Svi naši izmi (Gruda).
Violina (Cavtat), Volim sjedati volim čitati (Cavtat), U svakoj kapljici se skriva oluja (Župa dubrovačka), Meteorološki izvještaj (cavtat) i Konavoski vinograd (Gruda) litererani su radovi koji su zaslužili prolaz na županijsku smotru.
Prije početka pograma u Domu kulture u Cavtatu nastupili su i Nikolina Rilović koja je uz glazbenu pratnju Frana Šmanjka otpjevala pjesmu Dat će nam Bog, Marija Kitin i Mateo Ujdur koji su izveli Djetinjstvo Luka Paljetak, te Katarina Baule i Nora Miljenić koje su izvele Gavotte.