Proslava Dana Općine Konavle

Marija Vučković, zamjenik načelnika Općine Župa dubrovačka Mirko Maslać i predsjednik vijeća Općine Župa dubrovačka Mato Previšić, načelnik Općine Dubrovačko primorje Nikola Knežić, saborski zastupnici Zvonko Milas i Frano Matušić, načelnik Policijske uprave dubrovačko – neretvanske Tonći Radibratović…

Načelnik Općine Konavle Luka Korda u svom je govoru istaknuo kako mu je najsretniji dan u životu bio 21. Listopad prije 22 godine kada su Konavle oslobođene, ali da dans kada se taj dan slavi nije toliko sretan zbog neizvjesne budućnosti koji čekaju općinu i njene žitelje, a osim toga je kazao:
– Mi danas slavimo, a već sutra počinjemo skupljati hranu za Vukovar. Vukovarci su gladni, puno ljudi u Hrvatskoj je gladno. Pokažimo Zagrebu da možemo pomagati kad već oni ne žele.
Okupljene su pozdravili i gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić, zamjenica župana Marija Vučković, gradonačelnik Pakraca Davor Huška i saborski zastupnici Zvonko Milas i Frano Matušić.

Na svečanoj sjednici dodijeljene su i nagrade ovogodišnjim laureatima. Godišnje nagrade dodijeljene su Tomislavu Žanetiću i KUD-u Čilipi, a zahvalnica Općine Konavle časnoj sestri Veroniki Dunatov.

{gallery}stories/proslavagruda2014{/gallery}