Zamjenik načelnika Božo Lasić o blagdanskom uređenju: Mi smo odlučili novac donirati u humanitarne svrhe jer mislimo da bolje tako nego pretjerano kititi

Vijećnik HNS-a Jozo Koprivica mišljenja je kako bi općina, kazao je, bogata poput Konavala, u blagdansku dekoraciju trebala uložiti više sredstava, dok je konavoski načelnik Luka Korda mišljenja kako je umjesto kupnje rasvjetnih dekorativnih tijela sredstva bolje donirati onima kojima su najpotrebnija.

– Dubrovnik je pun svjetla, Župa svijetli više nego ikad, a u Konavlima najmanje dosad, a evo maloprije smo se hvalili kako smo bogata Općina s dobrim proračunom. Ne kažem da Konavle moraju svijetlit k’o prije deset godina, ali mogli smo više sredstava uložiti u tu namjenu. – rekao je Koprivica.

– Neki kažu da Konavle svijetle k’o javna kuća. – dodao je predsjednik Općinskog vijeća Općine Konavle Ivo Simović.

Koprivici je odgovorio zamjenik načelnika Božo Lasić, istaknuvši kako je novce bolje namijeniti u humanitarne svrhe nego ih trošiti u blagdansku dekoraciju.

– Jozo, ja ne znam jesi li bio u Cavtatu. Ako nisi ja te pozivam da se prošetaš i vidiš kako je uređen kolodvor i dio rive. O uređenju Dubrovnika neću govoriti. To je njihova stvar kako će oni kititi u Dubrovniku. Mi smo odlučili novac donirati u humanitarne svrhe jer mislimo da bolje tako nego pretjerano kititi. Nije duh Božića rasvjeta nego nešto drugo. Mi ćemo dati novac Josipovcu i u neke druge karitativne svrhe. – kazao je Lasić.