Dječji vrtić Konavle – ciklus radionica za roditelje “Rastimo zajedno”

Poštovani roditelji,
pozivamo vas na ciklus radionica za roditelje Rastimo zajedno.

Program radionica s roditeljima “Rastimo zajedno” namijenjen je primarno roditeljima najmlađe djece u dobi do četiri godine života.

Glavni cilj Programa je stvoriti poticajno i osnažujuće okruženje u kojemu roditelji s voditeljicama radionica i s drugim roditeljima:

·         razmjenjuju ideje o načinima na koje žive svoje roditeljstvo,

·         upoznaju bolje sebe kao roditelja,

·         prepoznaju načine na koje se odnose prema svojem djetetu

·         te doznaju i za druge moguće načine odnošenja prema djetetu.

Program se sastoji od 11 radionica s 11 različitih tema, a održavat će se 1 tjedno u trajanju od dva sata. Planirani početak je početkom listopada 2016. godine. O točnom terminu i mjestu održavanja će se naknadno dogovoriti sukladno mogućnostima roditelja.                                               

Na radionicama sudjeluje 8-12 roditelja, a koriste se različiti oblici rada, ovisno o cilju i sadržaju pojedine aktivnosti. Kratka predavanja uz PPT prezentacije, vježbe i rad na različitim zadacima izmjenjuju se s razgovorom na određenu temu i razmjenom iskustva. Svaka radionica „začinjena“ je i ponekom igrom i/ili kratkim filmom.

Program je za roditelje u potpunosti besplatan.

Više o programu Rastimo zajedno možete saznati na web stranici www.rastimozajedno.hr.


Voditeljice radionica su educirane odgojiteljice DV Konavle i stručna suradnica psihologinja.

Molimo vas da svoj dolazak potvrdite na e-mail tena.erceg1@gmail.com ili pozivom na broj 098 196 0035 što ranije. Za dodatne informacije o Programu možete se također obratiti na navedeni e-mail ili telefonski broj.