DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE KONAVLE

O nama

Dom za starije i nemoćne osobe Konavle ustanova je čiji je osnivač Općina Konavle, namijenjena građanima starije životne dobi s ciljem podizanja kvalitete njihovog života, pružanjem zdravstvene, socijalne i psihološke pomoći. Prostori doma izgrađeni su i opremljeni prema visokim standardima, podijeljeni su po vrstama i procesima rada i organizirani su u suterenu, prizemlju, I. katu, II. katu i potkrovlju. U samoj zgradi Doma smješten je restoran s kuhinjom, i caffe bar. Nudimo privremeni i stalni smještaj, te stacionarni smještaj za osobe s potrebom za povećanom medicinskom skrbi visoke kakvoće za 80-tak korisnika u 51 smještajnih jedinica: od toga 19 jednokrevetnih i 32 dvokrevetne sobe.

Gdje smo

U Konavlima, najjužnijoj općini Lijepe Naše, zelenoj oazi blage mediteranske klime, na Grudi, naselju smještenom podno Ilijinog brda, na samom rubu Konavoskog polja, u blizini poznatog turističkog izletišta „Konavoski dvori”, udaljenom 30-tak kilometara od Dubrovnika i 10-tak kilometara od granice s Crnom Gorom. Zgrada se nalazi u izgrađenom dijelu naselja neposredno uz zdravstvenu ambulantu i Dom kulture. Ova mirna, prirodnim ljepotama okružena lokacija pruža osjećaj blizine doma i uključenosti u svakodnevni život.

Usluge

U Domu nudimo privremeni i trajni smještaj, te stacionarni smještaj za osobe s potrebom za povećanom medicinskom skrbi. Kako bi se olakšao život budućim korisnicima uz iskusno osoblje i bogatstvo sadržaja pozornost će biti posvećena svakom detalju od smještaja, visoko kvalitetne medicinske skrbi, socijalno psihološke pomoći, kreativnog provođenja vremena,usluga dnevnog boravka i pomoći u kući, te kapele u kojoj će korisnici zadovoljavati svoje duhovne potrebe.

Osoblje

Osoblje Doma biti će stručne osobe različitih profila organizirane po funkcionalnim odjelima čineći jedinstvenu radnu cjelinu. Za zapošljavanje osoblja raspisati će se javni natječaj. Natječaj će biti objavljen u lokalnom tisku i na web stranici Općine Konavle.

Dom za starije i nemoćne osobe Konavle vrši predbilježbe za buduće korisnike. Formular možete preuzeti sa ove stranice, ispuniti ga te poslati faksom na broj 791 – 260 ili osobno donijeti u prostorije Općine na Grudi.

1. Popis dokumenata potrebnih za prijem
2. Popis potrebnih osobnih stvari
3. Zamolba za smještaj u dom
4. Izjava o pristanku na smještaj
5. Zdravstvena potvrdnica za prijem u dom
6. Osobni podaci
7. Podaci o korisniku
8. Privola – izjava korisnika ili skbnika

Predbilježbe za korisnike (preuzimanje formulara)