Načelnik Lasić čestitao članovima JK Konavle Cavtat na izvanrednim uspjesima na Prvenstvu Hrvatske U14

Načelnik Općine Konavle Božo Lasić uputio je čestitke članovima JK Konavle Cavtat koji su na nedavnom prvenstvu Hrvatske U14 ostvarili značajne rezultate.
”Napravili ste nas ponosnima, a nema ništa lijepše nego biti ponosan na našu djecu. Vi ste ogledalo sportaša, ali što je još važnije društva kakvog stvaramo i vaši uspjesi u tako mladoj dobi dolaze kao rezultat discipline i odgovornosti. Ne sumnjam da je pred vama još puno ovakvih i većih uspjeha”, rekao je načelnik Lasić.
Podsjetimo, u subotu 23. ožujka 2019. godine Judo klub Konavle Cavtat pod vodstvom trenera Sada Bečića i Pera Tuke nastupio je u Splitu na Prvenstvu Republike Hrvatske u judu za djecu (uzrast U14) sa naših sedam natjecatelja.
Zlato je osvojila Dora Obradović i postala prvakinja Hrvatske u kategoriji do 32 kg, srebro je osvojio Orsat Obradović i postao viceprvak Hrvatske u kategoriji do 30 kg, a broncu je osvojio Alessandro Bratoš u kategoriji preko 66 kg. Ana Schmuch ostala je peta do 36 kg, Jelena Schmuch je ostala sedma do 48 kg, a još su nastupili Mara Bagoje do 40 kg i Ivan Pavlin do 46 kg.
Na Prvenstvu je nastupilo čak 282 judoka (godišta 2006. i 2007.) iz 55 klubova.