Zahvala načelnika Lasića povodom osvajanja brojnih turističkih nagrada

Povodom osvajanja brojnih turističkih nagrada ove godine od kojih je posljednja u nizu Turistički cvijet u kategoriji Autentična primorska destinacija Malo misto, načelnik Božo Lasić uputio je zahvalu svima zaslužnima za ove uspjehe.

”Konavle su ove godine zaista pomele konkurenciju, a Cavtat je započeo niz ovogodišnjih nagrada ušavši među Top 10 European Best Destinations u kategorijima „Najbolja romantična destinacija“ i „Najbolja destinacija za ljubitelje prirode“
Nakon toga je slijedila još jedna međunarodna nagrada Srebreni cvijet u organizaciji svjetske krajobrazne asocijacije Communities in Bloom – CIB, a posljednje u nizu priznanja stiglo je nedavno s Dana hrvatskog turizma. Želim se još jednom zahvaliti svim ugostiteljima, hotelijerima, svim djelatnicima u turizmu, ali i našim vrijednim komunalnim službama te svima Konavokama i Konavljanima. Sva ova priznanja rezultat su naših zajedničkih napora i ljubavi za Konavle. Ove nagrade nisu kraj, dakako da smo svjesni svih problema u našoj općini stoga na priznanja gledamo kao na daljnji poticaj da sljedeće godine budemo svi skupa još bolji. Za još bolje i još ljepše Konavle.”