Dubrovačko-neretvanska županija objavila javne pozive iz UO društvenih djelatnosti

Općina Konavle ovim putem obavještava da je Upravni odjel za društvene djelatnosti Dubrovačko – neretvanske županije objavio Poziv za predlaganje programa/projekata iz područja skrbi o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, Poziv za predlaganje programa/projekata iz područja skrbi o udrugama proisteklim iz II. svjetskog rata i poraća, Poziv za predlaganje programa/projekata udruga iz područja zdravstva, socijalne skrbi i skrbi o osobama s invaliditetom te Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi za 2020. godinu.

Preostala dva javna poziva iz djelokoruga Upravnog odjela za društvene djelatnosti Dubrovačko –neretvanske županije i to Javni poziv za predlaganje programa iz područja skrbi o udrugama koje doprinose unaprjeđenju kvalitete života umirovljeničke popolacije te Javni poziv za predlaganje programa koje provode udruge s ciljem promicanja zdravog razvoja i odrastanja djece i mladih te uključivanja mladih u društveni život zajednice objaviti će se do kraja mjeseca veljače.

Na ovaj način Dubrovačko-neretvanska županija podupire programske aktivnosti udruga koje doprinose unaprjeđenju općeg dobra u zajednici te Vas molimo da o istome obavijestite udruge i ostale prijavitelje s Vašeg područja da predlože svoje programe.