VAŽNA OBAVIJEST: Svi koji imaju potrebu koristiti usluge Dječjeg vrtića Konavle od 25. svibnja moraju popuniti Upitnik i Izjavu za roditelje/skrbnike

Iz Dječjeg vrtića Konavle obavještavaju sve roditelje koji imaju potrebu za korištenjem njihovih usluga od 25. svibnja 2020. godine da su dužni popuniti Upitnik i Izjavu za roditelje/skrbnike. Obrazac Upitnika i Izjave moguće je preuzeti u podnožju objave ili osobno preuzeti  ispred ureda tajništva Vrtića. Ispunjene obrasce roditelji/skrbnici dužni su dostaviti na e-mail adresu tajnice vrtića – tajnica@vrticikonavle.hr ili osobno u ured tajništva Vrtića od 18. svibnja do 21. svibnja u vremenu od 8 do 12 sati.

Zbog organizacije rada i provođenja preporučenih epidemioloških mjera, djeci čiji roditelji ne dostave potpisan Upitnik i Izjavu, neće biti omogućeno korištenje Vrtića.

Roditelji će biti pravovremeno obavješteni u slučaju promjena u odlukama nadležnih tijela Republike Hrvatske vezanih uz rad predškolskih ustanova za vrijeme pandemije COVID – 19.

Obrazac Izjave preuzmite OVDJE.

Obrazac Upitnika preuzmite OVDJE.