Sudjelujte u webinaru ”Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima”

Nakon prezentacije za mjeru 6.2.1, sada u suradnji s Centrom za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije (DCP) Općina Konavle organizira webinar na temu “Prezentacija natječaja za tip operacije 6.4.1. Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima. Webinar će održati predstavnici DCP-a, gđica. Matea Batinović i gosp. Marko Stanić, u četvrtak 28. svibnja, s početkom u 19 sati.
Uključivanje na webinar je jednostavno i može se postići klikom na sljedeću poveznicu https://meetingsemea2.webex.com/join/dcp, koja će vam se otvoriti u novom prozorčiću. Tada ćete već biti uključeni na webinar.
Ukoliko nemate instaliranu aplikaciju Webex meeting, potrebno instaliranje je kratko i jednostavno, a detaljne Upute možete pronaći u prilogu teksta.
Također, zamolili bismo Vas da kada budete uključeni u donjem dijelu ekrana isključite svoj mikrofon (opcija/piktogram “mute”), kako bi uopće bilo moguće održati prezentaciju (isključivanje kamere po izboru). 
Pitanja se mogu postavljati pisano tijekom predavanja, putem chata (piktogram također u dnu ekrana, pa će Vam se otvoriti “chat prozorčić”), a na njih će se odgovoriti na kraju prezentacije. 
Predavanje dakle počinje u 19 sati, a logiranje na webinar od 18:45 sati.