DAJTE SVOJ GLAS Cavtat i ove godine u konkurenciji za najbolju europsku destinaciju

Portal European Best Destination i ove godine provodi natjecanje za najbolju Europsku destinaciju, a među 20 odabranih destinacija našao se i Cavtat! U 2019. Cavtat je među jakom konkurencijom završio u TOP 10 destinacija. Ni ove godine konkurencija nije ništa slabija – na listi najboljih nalaze se i Kanari, Cappadocia, Capri, Firenca, Braga, a tu su i Beč, Pariz i Rim.

Kako glasovati? Glasovanje je iznimno jednostavno, dovoljan je klik na stranicu vote.ebdest.in i svega par sekundi vašeg vremena da odaberete Cavtat među ponuđenim destinacijama te unesete svoje, ime i mail adresu. Nije potrebna dodatna registracija na stranici. Natjecanje traje tri tjedna, od 20. siječnja do 10. veljače, a glasati za Cavtat, mjesto gdje je živjeti užitak, mogu svi!

Među najboljim i najsigurnijim

Uz to što se drugi put nalazi na listi destinacija koje svakako treba posjetiti Cavtat se i u 2020. i 2021. našao na listi najsigurnijih destinacija po izboru portala European Best Destination.

Nagrada za najbolju destinaciju u Europi održava se od 2009. godine, a organizira je European Best Destinations (EBD), europska organizacija sa sjedištem u Bruxellesu, nastala s ciljem promicanja kulture i turizma u Europi te u suradnji s turističkim uredima i udrugom EDEN, na europskoj i svjetskoj razini, promovira veće razumijevanje bogatstva, raznolikosti i kvalitete europskih destinacija.