OBAVIJEST Dubrovačko-neretvanske županije: Objavljeni javni pozivi za udruge

Iz Dubrovačko-neretvanske županije obavještavaju da je Upravni odjel za društvene djelatnosti DNŽ objavio Poziv za predlaganje programa/projekata iz područja skrbi o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, Poziv za predlaganje programa/projekata iz područja skrbi o udrugama proisteklim iz II. svjetskog rata i poraća te Poziv za predlaganje programa/projekata iz područja skrbi o udrugama koje doprinose unaprjeđenju kvalitete života umirovljeničke populacije za 2021. godinu.

Preostala tri javna poziva iz djelokruga Upravnog odjela za društvene djelatnosti Dubrovačko neretvanske županije i to Javni poziv za predlaganje programa/projekata udruga iz područja zdravstva, socijalne skrbi i skrbi o osobama s invaliditetom, Javni poziv za predlaganje programa koje provode udruge s ciljem promicanja zdravog razvoja i odrastanja djece i mladih te uključivanja mladih u društveni život zajednice i Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi objavit će se do kraja mjeseca veljače.

Na ovaj način Dubrovačko-neretvanska županija podupire programske aktivnosti udruga koje doprinose unaprjeđenju općeg dobra u zajednici te Vas molimo da o istome obavijestite udruge i ostale prijavitelje s Vašeg područja da predlože svoje programe.