Dječji vrtić Konavle: Dođite na besplatni ciklus radionica – KLUB OČEVA RASTIMO ZAJEDNO

Dječji vrtić Konavle poziva sve očeve djece predškolske dobi na besplatni ciklus radionica – KLUB OČEVA RASTIMO ZAJEDNO.

Kroz radionice želimo posebnu pažnju posvetiti ulozi očeva u ranom djetinjstvu s obzirom na spoznaju da očeva uključenost, osjetljiva podrška i poticaj u prvim godinama djetetovog života daju jedinstveni doprinos djetetovom dugoročnom psihosocijalnom razvoju.

Ciklus radionica sastoji se od 5 radionica koje će se održavati jednom tjedno u trajanju od 2 sata. Teme radionica su sljedeće: Očinska uloga u ranom djetinjstvu, O očevima i osjećajima, O očevima i majkama, Tata i dijete igraju se zajedno (radionica na kojoj sudjeluje i dijete) i Tata od zanata. Dodatno, održat će se i radionica za majke O očevima i majkama za majke očeva uključene u ovaj program.
Više o programu Rastimo zajedno možete saznati na web stranici www.rastimozajedno.hr.

Planirani početak je četvrtak 14. listopada 2021. godine u 17h ili sukladno mogućnostima većine očeva. Radionice će se održavati u Dječjem vrtiću Konavle (objekt Cavtat na Mećajcu).

Voditeljice su radionica stručna suradnica psihologinja Tena Erceg i odgojiteljica mentorica Jelena Kulišić.

Svi zainteresirani očevi svoje upite ili svoj dolazak mogu prijaviti na e-mail tena.erceg1@gmail.com ili pozivom na broj 098 196 0035 što ranije. Na radionice se mogu prijaviti i očevi čija djeca nisu upisana u Dječji vrtić Konavle.