EBD: Cavtat je najbolja kongresna destinacija u Europi

Kongres je prekretnica u povijesti vaše tvrtke, u pozicioniranju vašeg brenda. Ne treba olako shvatiti izbor njegove lokacije jer izbor odredišta može ovisiti o uspjehu vašeg profesionalnog događaja, navodi portal European best destinations koji je odabrao najbolja europska odredišta za kongrese.

Kako navode do odabranih odredišta je lako doći. Dobro su povezani zračnim prijevozom, autocestama i vlakovima. U ovim destinacijama hoteli su luksuzni po pristupačnim cijenama, a konferencijske dvorane su vrhunske, navode.

Iz Hrvatske su izdvojili Cavtat kao najbolju destinaciju za kongresni turizam. Na popisu se uz Cavtat našla i Ljubljana, Bruxelles, Barcelona, Bordeaux, Lisabon, francuski Metz, Milano, Berlin i Luxembourg-City.

Želite li svoj događaj učiniti nezaboravnim? Zaboravite na standardizirane kongresne gradove i dodajte boju i toplinu svom događaju organizirajući ga na destinaciji koja se smatra jednom od najboljih gastronomskih i najboljih održivih destinacija u Europi: Cavtat, navodi ovaj portal za hrvatski Cavtat.

Uz infrastrukturu visokog standarda sa sobama prikladnim za sva vaša događanja, Cavtat i cijeli Konavoski kraj imaju gastronomsku ponudu bez premca. Najbolju hrvatsku i mediteransku kuhinje možete pronaći u Cavtatu. Trebate li napustiti sobu za sastanke na brainstorming ili team building aktivnost koja će povezati vaš tim? Priuštite si izlet brodom ili pješačenje i otkrijte jednu od najljepših plaža u Europi, plažu Pasjača koja oduzima dah. Sanjate li o mjestu gdje je život pravo zadovoljstvo? Na vašem je pragu uz puno sadržaja koje možete vidjeti, uživati i doživjeti.

Otkrijte konavoski kraj, takozvanu hrvatsku Toskanu i organizirajte svoj događaj u bojama kristalno čistog mora i plavog neba Cavtata, opis je koji je objavio ovaj portal pojašnjavajući proglašenje Cavtata kao najbolje konresne destinacije.

Pitoreskni šarmantni gradić Cavtat možda je najpoznatije mjesto u konavoskom kraju i udaljen je samo 18 kilomatara od Dubrovnika. Njegova dobro očuvana tajna je stara gradska jezgra koja skriva brojne lijepe kafiće i restorane. Ima zadivljujuću rivu obrubljenu palmama i često je uspoređuju sa Saint Tropezom.

Zašto odabrati Cavtat za svoj događaj ili kongres? Ovaj dio svijeta prekrasno je mjesto za istraživanje i aktivnosti. Postoje izvrsne pješačke staze, na raspolaganju vam je jahanje po maslinicima i obalna vožnja s prekrasnim pogledom, kao i brojne biciklističke rute. Možete uživati ​​u vinskim turama u većini vinograda, uključujući kušanje lokalnih pića koja možda nikada prije niste probali, navodi portal European best destinations, a prenosi portal HrTurizam.