MiGK: Poziv na sudjelovanje u akciji prikupljanja financijskih sredstava za kupnju Bukovčeve slike ”Konavoski tkalci”

Muzeji i galerije Konavala su pokrenuli akciju prikupljanja financijskih sredstava za otkup slike Vlaha Bukovca ”Konavoski tkalci”.

Cilj je prikupiti 75 tisuća kuna u sljedećih 75 dana, do rođendana Vlaha Bukovca, 4. srpnja 2022. godine kako bismo u ovoj, obljetničkoj godini još jedno Bukovčevo djelo vratili doma.

Slika Vlaha Bukovca ”Konavoski tkalci” trenutno je ponuđena na prodaju. Želimo da svakodnevno bude javno dostupna, da njen dom postane naš muzej, Kuća Bukovac. Pozivamo Vas da zajedno s nama svojim prilogom pomognete u prikupljanju sredstava kako bismo ovaj mali Bukovčev biser vratili doma, u Konavle.

Izaberite iznos koji možete odvojiti, odlučite želite li biti anonimni ili vidljivi donator/sponzor Muzeja i galerija Konavala i ujedno postati čuvar naše zajedničke baštinske priče.

Prilikom uplate potrebno je navesti broj žiro-računa u prilogu kao i poziv na broj koji je otvoren za prikupljanje sredstava za otkup slike:

Podatci za uplatu su:

IBAN: HR21 23900011819800003

Model i poziv na broj: HR24 7765-41144-OIB uplatitelja, nije obavezno

Svrha: kupnja slike Vlaha Bukovca Konavoski tkalci

Sredstva koja se prikupe ne smiju se koristiti ni u jednu drugu svrhu. Informacije o prikupljenom iznosu bit će dostupne putem web-stranice Muzeja i na našim društvenim mrežama.