Načelnik Lasić sa suradnicima obišao radove na hotelu Supetar: Nakon što smo riješili imovinsko-pravne odnose ova investicija će biti na korist cijeloj zajednici!

Načelnik Općine Konavle Božo Lasić sa suradnicima obišao je u srijedu radove na Hotelu Supetar u Cavtatu na poziv predsjednika uprave Jadranskih luksuznih hotela Davida Jamesa Taylora.

Prema planiranoj dinamici, radovi na ovom hotelu ‘heritage’ tipa bi trebali biti gotovi početkom srpnja ove godine, a imat će ukupno 16 smještajnih jedinica.
Načelnik Lasić ovom prilikom je istaknuo kako je zadovoljan investicijom i tijekom radova te je naglasio kako će ovaj hotel podići kvalitetu cijele destinacije te napomenuo kako je ovo izvrstan primjer suradnje na razini javna uprava – privatni sektor.
”Mi smo nedavno, nakon dugo godina, konačno stavili ‘točku na i’ imovinsko-pravnih odnosa hotela Supetar čime je otvorena mogućnost investitorima da oplemene svoju imovinu i time doprinesu ne samo svojim interesima, već i cjelokupnoj zajednici, svima nama”, rekao je načelnik Lasić.
Poželio je JLH što skorije otvaranje hotela koji će jamčiti i nova radna mjesta u Konavlima.