Ministru Fuchsu u Cavtatu predstavljen projekt nove zgrade OŠ Cavtat, s načelnikom Lasićem obišao i novu lokaciju na Rajkovu dolu

Ministru znanosti i obrazovanja Radovanu Fuchsu sa suradnicima u Cavtatu je u srijedu predstavljen projekt nove zgrade Osnovne škole Cavtat od strane projektanata, a nakon sastanka ministar je u pratnji načelnika Lasića i obišao novu lokaciju škole na Rajkovu dolu.

Ministar je istaknuo kako je izrazito zadovoljan do sada učinjenim na pripremi i realizaciji projekta škole te ponovio stav ministarstva da će financiranje biti osigurano kroz državna sredstva za koja se uskoro očekuje raspisivanje natječaja.
Sastanku su nazočili i savjetnik ministra Božo Pavičin, članica Saborskog odbora za obrazovanje, znanost i kulturu Sanja Putica, pročelnici Mario Curić i Miljenko Mikulić kao i ravnateljica OŠ Cavtat, Kate Kukuljica.
Načelnik Lasić ovom je prilikom zahvalio ministru Fuchsu kao i svima koji su omogućili realizaciju ovog projekta, kako na lokalnoj, tako i nacionalnoj razini.
Podsjetio je kako je rješavanju imovinsko-pravnih odnosa prethodilo sedam godina truda te napomenuo kako je nova zgrada OŠ Cavtat prioritet ove općinske uprave.