Nakon 30 godina počinju projekcije u Ljetnom kinu Cavtat

Nakon više od 30 godina, prvog dana srpnja 2021. u Cavtat je ponovno vraćeno ljetno kino programima festivala Unseen V. Nakon toga su se, tijekom srpnja i kolovoza, u suradnji TZ općine Konavle i Kina Mediteran, održale četiri vikend projekcije filmova, većinom filmova europskih kinematografija. Povratak kina na staro mjesto u Cavtatu mnoge je podsjetilo na djetinjstvo i mladost provedeno u tom prostoru, ali, budući Kino Mediteran prikazuje aktualne filmske naslove, s fokusom na najkvalitetnije filmove europske i svjetske kinematografije, ljetno kino je postalo cavtatsko novo mjesto susreta i druženja svih generacija. Ljetno kino posebna je atrakcija i brojnim turistima budući su filmovi titlovani.
Potaknuta velikim lanjskim interesom publike TZ općine Konavle odlučila je i ove godine sufinancirati pet trodnevnih vikend projekcija počevši od 03. srpnja. Prvi ciklus prikazat će filmove Sve u isto vrijeme, Malci 2: Kako je Gru postao Gru te Lunana.
Projekcije dječjih filmova počinju u 21:00, dok je početak ostalih predviđen u 21:30. Ulaznice se mogu kupiti na ulazu u kino 30 minuta prije početka projekcije ili putem web stranice Kina Mediteran.