Predstavljanje projekta dRural u Cavtatu: Ostvarite potpore od pet do 50 tisuća eura

U utorak, 20. prosinca, u zgradi Općine Konavle u Cavtatu (Trumbićev put 7) s početkom u 16,00 sati održat će se radionica o projektu dRural i o tome kako možete ostvariti novčanu potporu za proširenje Vašeg poslovanja. U tijeku su dva otvorena poziva za financiranje jednostavnih i složenih usluga.
Prijavom na poziv za jednostavne usluge možete ostvariti potporu u iznosu od €5.000.
Prijavom na poziv za složene usluge možete ostvariti potporu u iznosu od €50.000.
Sudjelovanjem na projektu i na platformi dRural moći ćete online putem predstaviti vaše inovativne usluge potencijalnim kupcima na ruralnom području Dubrovačko-neretvanske županije.
Pozivamo sve obrtnike, OPG-ove, tvrtke i druge poslovne subjekte koje vide priliku za svoje poslovanje da nam se pridruže na radionici.
Više doznajte na: https://drural.hr/hr/page/open-calls/
Projekt provodi Dubrovačko-neretvanska županija u suradnji s Regionalnom razvojnom agencijom Dubrovačko-neretvanske županije DUNEA, Gradom Metković, Domom zdravlja Metković, Tehnologijsko-razvojnim centrom u Osijeku (TERA) te partnerima iz Španjolske, Belgije, Italije, Švedske, Nizozemske, Irske i Srbije. Projekt dRural je financiran u sto postotnom iznosu iz EU programa OBZOR 2020., ukupne vrijednosti 15.296.927,50 eura.