KNJIGE POD STABLIMA Zoran Vakula predstavio svoju slikovnicu, naš sumještanin Davor Novevski večeras predstavlja novi roman!

U organizaciji Dubrovačkih knjižnica u srijedu, u četvrtak je u Cavtatu upriličen događaj pod nazivom “Knjige pod stablima” u sklopu kojeg je na Trgu Franja Tuđmana predstavljena slikovnica iz ciklusa “Vremenaste priče” autora Zorana Vakule.
Nakon toga knjižničarka Lucijana Mihaljek održala je kreativnu radionicu za djecu. Tijekom dana, od 12 do 18 sati posjetitelji su bili pozvani na druženje i čitanje u hladu gdje će moći kao i na jučerašnjoj istovjetnoj prigodi u Mokokšici, izabrati ponuđene rabljene knjige. U 18 sati, uz Anu Vuličević, učiteljicu iz Helen Doron škole Dubrovnik, najmlađi će imati priliku kroz interaktivnu priču učiti i vježbati engleski jezik. Za kraj programa u Cavtatu, s početkom u 19:30, Davor Novevski će uz podršku moderatorice Mariele Marković i urednika Davora Deranje, predstaviti svoj novi roman “Vrtoglavica”.
Program se održava uz potporu Grada Dubrovnika, Dubrovačko-neretvanske županije, Općine Konavle i Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, a provodi se s ciljem promoviranja i poticanja čitanja.
Načelnik Lasić istaknuo je ovom prilikom važnost čitanja knjiga koje imaju moć usaditi neke vrijednosti koje su u današnjoj eri brzih informacija izostavljene.
Čestitao je Dubrovačkim knjižnicama na dobroj organizaciji i pozvao sve sumještane na predstavljanje romana Davora Novevskog!