Novogodišnja čestitka načelnika Boža Lasića

Načelnik Općine Konavle Božo Lasić uputio je novogodišnju čestitku.

Drage Konavoke i Konavljani,

Na izmaku je još jedna godina, stoga nam je svima ovo još jedna prilika osvrnuti se na sve ono dobro, ali i ono što želimo popraviti, iz čega smo naučili kako biti bolji i raditi kvalitetnije.

Puno smo toga postignuli u ovih 365 dana, ali dosta toga što danas vidimo kao rezultat počelo je zapravo još prvog dana kada ste mi dali povjerenje i čast da vodim Općinu. Najveći od tih projekata je naravno gradnja OŠ Cavtat za koju su osigurana sredstva, ali i riva u Cavtatu, Vatrogasni dom na Grudi, kanalizacija i pročistač u Moluntu, kanalizacija na Grudi, brojna dječja igrališta, ceste i zaista mnogobrojni drugi infrastrukturni projekti. Sve to je moguće jer smo jedinstveni i zajednički radimo za dobrobit Konavala što pokazuje i činjenica da je proračun za 2024., temeljni financijski dokument o kojem ovise naši projekti, usvojen jednoglasno!

Za sljedeću godinu Vam svima prvenstveno želim zdravlje i zajedništvo, a mene najviše veseli činjenica da je naša općina jedna od rijetkih u Hrvatskoj koja ima pozitivnu demografsku sliku. Konavoska brda odzvanjaju dječjim smijehom, a revitalizacija sela prestaje biti samo puka želja i postala je stvarnost. Da tako nastavimo u 2024. godinu meni dovoljno. I više nego.
Sretna Vam i blagoslovljena 2024. godina.

Načelnik
Božo Lasić