Načelnik Lasić s direktorom Hrvatskih voda Zoranom Đurokovićem i ravnateljicom Uprave vodnoga gospodarstva i zaštite mora Elizabetom Kos razgovarao o ključnim projektima za Konavle

Načelnik Općine Konavle Božo Lasić primio je u prostorijama Općine Konavle generalnog direktora Hrvatskih voda Zorana Đurokovića, ravnateljicu Uprave vodnoga gospodarstva i zaštite mora pri Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja Republike Hrvatske Elizabetu Kos kao i njihove suradnike.

Tom prilikom raspravljen je niz, za Općinu Konavle izuzetno važnih tema – od budućeg navodnjavanja Konavoskog polja do izazove s kojima se, zbog ograničenja u vidu zaštite životinja i biljaka susreće pri čišćenju i održavanju rijeke Ljute.
Načelnik Lasić je ujedno iskoristio priliku i da se zahvali Hrvatskim vodama na potpori i ulaganjima u niz kapitalnih projekata u Općini Konavle što uključuje i projkete kanalizacijskih sustava na Grudi i u Moluntu, te aktualnom projektu kanalizacijskog sustava u ulici S.S. Kranjčevića u Cavtatu.