Film „Come home – Konavle“ osvojio još jedno zlato!

Promotivni film TZ općine Konavle „Come home – Konavle“ u produkciji Balduči film-a i u režiji Herve Tirmache-a osvojio je još jedno prestižno priznanje. Naime, na 24. međunarodnom natjecanju turističkog filma i multimedije „The Golden Citygate“ koji se odvija tijekom jednog od najvećih turističkih sajmova – ITB Berlin, film „Come home – Konavle“ osvojio je Golden star (Zlatnu zvijezdu) u kategoriji Region International.

Golden City Gate je kreativan i inovativan način izraživanja u turističkoj industriji. Od 2001. održava se tijekom ITB-a u Berlinu kao međunarodno natjecanje turističkog filma i multimedije.
Na natjecanju se predstavljaju filmovi raznih kategorija. Prijavljeni filmovi prikazuju se profesionalnim stručnjacima iz različitih država, gradova, hotelskih, nacionalnih i međunarodnih turističkih udruženja, kao i posjetiteljima turističkih sajmova.
Pristigli filmovi ocjenjuju se na temelju koncepta i kreativnosti, informacijske vrijednosti, vizualne izvedbe, glazbe, dizajna, emocija, harmonije. Uzima se u obzir čak i interaktivnost web stranica.
Žiri se sastoji od 45 stručnjaka iz područja turizma, marketinga, filma, IT-a, odnosa s javnošću, glazbe, oglašavanja, dizajna, a sudjeluju i ministri, veleposlanici i javne institucije. Precizan izbor sudaca jamči profesionalan i raznolik spektar stručnosti kako bi se dobila profesionalna i objektivna ocjena.
Službeni pokrovitelj natjecanja je Savezna udruga njemačkih filmskih i av producenta e.V. u Wiesbadenu.

>>Novi promotivni film TZ općine Konavle – COME HOME
>>Promotivni film TZ općine Konavle osvojio dvije nagrade!