Mlađe juniorke Cavtatskih mažoretki prvakinje Hrvatske

Cavtatske mažoretke nastupile su proteklog vikenda na 22. prvenstvu Hrvatske koje je u organizaciji Hrvatskog saveza mažoretkinja održano u Solinu. Na prvenstvu je sudjelovala 21 skupina mažoretkinja iz svih dijelova Hrvatske.

Cavtajke su na prvenstvu nastupile u četiri dobne kategorije: minime starije, mlađe juniorke, juniorke i seniorke, s ukupno 40 natjecateljica, pod vodstvom trenerica i koreografkinja Ane Radojević, Lucije Urlović, Ivanke Barišić i Kate Stanoš.
Minime starije s koreografijom Ane Radojević osvojile su u svojoj dobnoj skupini treće mjesto, što je veliki uspjeh i poticaj za ovu skupinu, koja će vjerujemo i u budućnosti postizati lijepe rezultate.
Minime starije nastupile su u sastavu: Marta Alaki, Lana Barišić, Ana Bilanđija, Mara Fox, Iva Herendija, Helena Lazarević, Nika Kalajdžić, Anamarija Krik, Cvijeta Kolić, Helena Miljanić, Ines Obad, Mia Radin, Leticija Veramenta, Paula Vojnić i Nike Šiša.
Mlađe juniorke s koreografijom Lucije Urlović osvojile su prvo mjesto i naslov prvakinja Hrvatske, što je u konkurenciji ponajboljih hrvatskih mažoret skupina izniman rezultat. Ovom pobjedom Cavtatske mažoretke stekle su pravo predstavljati Hrvatsku na predstojećem Europskom prvenstvu kojem je domaćin Hrvatska. Prvenstvo će se početkom listopada održati u Poreču.
Mlađe juniorke nastupile su u sastavu: Josipa Barišić, Lucija Bijelić, Mihaela Blažević, Dora Caput, Barbara Dragun, Katarina Drobac. Marijana Đuka, Mihaela Kuliš, Nin Protrka, Anđela Rodić, Antonela Rodić, Marina Hanzijer, Nika Orepić, Mihaela Hanzijer i Andrijana Urlović.
Načelnik Lasić je u svoje osobno ime te u ime cijele Općine Konavle čestitao mažoretkama na velikim uspjesima.